ODUVAO PARTIZAN I FENER: Kampaco ima novi tim!

Autor:

Sport

12.10.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šuškalo se da ga želi Partizan, ali iskusni as ostaje u Americi.

ODUVAO PARTIZAN I FENER: Kampaco ima novi tim!

Foto: Starsport

Argentinski plejmejker Fakundo Kampaco dogovorio je prelazak u redove Dalas Meveriksa, prenose američki mediji.

Argentinac je imao unosnu ponudu Fenerbahčea, ali je ipak odlučio da se preseli u Teksas kako i ponovo zaigrao sa Lukom Dončićem. Kampaco i Dončić su osvojili Evroligu 2018. godine, trijumfom na F4 u beogradskoj "Štark areni", a sada će pokušati da se domognu i "prstena" u najkvalitetnijoj ligi sveta.

 

 

Meveriksi su imali jedno upražnjeno mesto u rosteru, odlučili su da ga popune novom "jedinicom", a ozvaničenje saradnje sa Kampacom očekuje se uskoro.

Podsetimo da je "Gaučos" prošle sezone nosio opremu Denver Nagetsa, zajedno sa Nikolom Jokićem, a u NBA je prosečno beležio 5,6 poena i 3,5 asistencija po utakmici.

Kampaco ima 31 godinu, pre Madrida nastupao je za Penjarol, a imao je i epizodu u dresu Mursije. On je sa nacionalnim timom osvojio srebro na Mundobasketu 2019. godine, a na putu do finala Argentina je eliminisala i Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading