Zbog svoje odluke stavljen je na stub srama: Više nije želeo da ćuti - francuski košarkaš poslao brutalnu poruku!

Autor:

Sport

11.10.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važi za jednog od najboljih plejmejkera Starog kontinenta.

Zbog svoje odluke stavljen je na stub srama: Više nije želeo da ćuti - francuski košarkaš poslao brutalnu poruku!

Foto: Tanjug/AP

Tomas Ertel

Bio je član nacionalnog tima Francuske koja je se na nedavnom evropskom šampionatu okitila srebrnom medaljom.

Usled dobro poznate situacije u Ukrajini, sve francuski košarkaši su pred polazak na evropsku košarkašku smotru potpisali ugovor da neće po njegovom okončanju nastupati za klubove iz Rusije i Belorusije, ali samo par dana po odigranom velikom finalu Tomas Ertel je pristupio ruskom Zenitu potpisavši ugovor na 1+1 godinu.

Očekivano su usledili brojni komentari fanova na društvenim mrežama koji kritikuju ovakvu odluku Tomasa Ertela, ali i on im nije ostao dužan:

- Samo za vašu informaciju, svim ljudima koji mi pišu poruke ili komentare, kritikujući me zbog moje odluke da dođem u Rusiju, ili zbog moje odluke uopšteno. Molim vas da znate da mi se kompletno je*e, zato prestanite da trošite vaše vreme. I molim vas, iznad svega, nađite sebi život! Hvala svima unapred - napisao je Tomas Ertel.

 

 

Treba podsetiti, tokom dosadašnje karijere Tomas Ertel je nastupao za brojne evropske klubove: Ortez, ASVEL, Strazbur, Baskoniju, Anadolu Efes, Barselonu i Real Madrid.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading