SKANDALOZNO: Nemačka eliminisala favorita, a njihov najbolji igrač doživljava neviđene pretnje!

Autor:

Sport

14.09.2022

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal nakon eliminacije sa Eurobasketa.

SKANDALOZNO: Nemačka eliminisala favorita, a njihov najbolji igrač doživljava neviđene pretnje!

Foto: Tanjug/AP

Denis Šruder

Košarkaška reprezentacije Nemačke napravila je jedno od većih iznenađenja na ovogodišnjem Eurobasketu.

U četvrtfinalu evropske košarkaške smotre Nemci su eliminisali selekciju Grčke rezultatom 107:96 i time iz daljeg takmičenja izbacili možda i glavnog favorita za osvajanje šampionskog pehara.

U redovima "Pancera" najbolj igrač bio je Denis Šruder koji je zabeležio 26 poena, a upravo on i njegova porodica doživljavaju velike neprijatnosti nakon meča od strane navijača grčkog nacionalnog tima.

- Stotine grčkih navijača želi meni, Denisu i deci smrt. Neki pišu da će nas ubiti. Ne želim ni da znam koliko je Denis poruka dobio. Ovako nešto nisam nikad doživela. Previše je ovakvih poruka da bih ih sve pokazala. Nisu samo s lažnih profila. Ovakve pretnje su odvratne, lude - istakla je supruga nemačkog reprezentativca koji je na društvenim mrežama napisao:

 

 

- Grčki navijači, bila je luda atmosfera. Mnogo toga mogu da tolerišem, ali pretnje mojoj porodici prelaze granicu. To nije u redu i ne govorite mi kako da reagujem na to - istakao je Denis Šruder.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading