IZ INATA: Potpuno drugačije - Čarls Dženkins od bruklinskog gangster repa do punjenih paprika! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.09.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođen je u Bruklinu, ali poseduje srpski pasoš i ljubimac je ne samo navijača Crvene zvezde, već i svih ljubitelja košarke u Srbiji.

IZ INATA: Potpuno drugačije - Čarls Dženkins od bruklinskog gangster repa do punjenih paprika! (VIDEO)

Foto: Starsport

Pune četirir sezone, u tri navrata Čarls Dženkins je nosio dres Crvene zvezde. Tokom tog perioda ušao je u anale kluba sa Malog Kalemegdana kao stranac koji je odigrao najviše mečeva, ali i postigao najviše poena.

Leta 2022. godine po četvrti put se vratio u srpsku prestonicu, ali je ovoga puta postao deo kluba iz Železnika i pokušaće svojim iskustvom da pomogne FMP-u u ostvarenju ciljeva u aktuelnoj sezoni.

O Čarlsu Dženkinsu se mnogo toga zna, ali je svakako njegovovo gostovanje u podkastu sa Lukom i Kuzmom izazvalo veliku medijsku pažnju.

Govorio je Čarls Dženkins o svom detinjstvu, odrastanju u Bruklinu koje u tom periodu svakako nije bilo najbolje mesto za život, ali i bratu koji ga je uveo kako u svet muzike, ali i pokazao mu prve košarkaške korake i finte.

Otrkio je i popularni Đenka da se prvi put susreo sa košarkom sa svega šest godina i to zahvaljujući ocu koji ga je poslao u letnji košarkaški kamp lokalne osnovne škole.

Emotivan je bio Dženkins i kada je govorio o svojoj najvećoj do sada doživljenoj tragediji, kada mu je 2001. godine preminuo brat koji je, kako sam ističe, bio i njegov najveći prijatelj. Taj period za njega je bio izuzetno stresan i leko se moglo dogoditi da krene stranputicom.

 

 

Odgovarao je Čarls Dženkins i na pitanja gledalaca, a svakako su najzanimljivija bila vezana za njegov boravak u Srbiji. Jednog od gledaoca interesovalo je kako je Dženkins dobio nadimak Đenka:

- Bilo je to na Zlatiboru na mojim prvim pripremama sa Zvezdom. Ušao sam u sobu, a iz kupatila je izašao Marko Simonović. Pružio sam mu ruku i predstavio se, a on mi je objasnio da je jedan od najvećih srpskih glumaca u jednom od filmova nosio ime Đenka i da je to gotovo isto kao i Dženkins. Tako je počelo i ostalo do današnjeg dana.

Neizostavna tema bila je i hrana:

- Kada sam stigao u Beograd, konstantno smo Markus Vilijams i ja jeli piletinu i salatu, pa ponovo piletinu i salatu i opet piletinu i salatu. To mi je zaista dosadilo. "Moja srpska majka" Mirjana je predložila da probam nešto od tradicionalne srpske kuhinje, pa sam to rado i prihvatio i moram istaći da mi se svidelo. Volim da jedem, a omiljeno uz naravno ćevape, mi je musaka, đuveč, punjene paprike,...

Za kraj, kao neko ko potiče iz kraja u kojem je rep bio izuzetno važan deo života, interesantno je bilo čuti od Čarlsa Dženkinsa ko mu je omiljeni srpski izvođač.

- Gazda Paja - bez dvoumljena je istako Čarls Dženkins uz napomenu da mu je omiljena pesma "Iz inata".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading