ONA je prva došla na GROB Tome Zdravkovića: Žena u crnom pripremala je sve za početak POMENA legendarnom pevaču, evo o kome je reč (FOTO)

Autor:

Zabava

30.09.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Zdravković prva je pristigla na Centralno groblje, gde se danas održava pomen povodom 31 godine od smrti pevača.

ONA je prva došla na GROB Tome Zdravkovića: Žena u crnom pripremala je sve za početak POMENA legendarnom pevaču, evo o kome je reč (FOTO)

Foto: republika.rs, Youtube

Na današnji dan pre 31 godinu napustio nas je Toma Zdravković, a njegova supruga Gordana pristigla je prva na Centralno groblje, gde će se danas održati pomen legendarnom pevaču. 

Specijalno za ovu priliku Gordana Zdravković pristigla je iz Amerike, da bi, kao i svake godine na današnji dan, zajedno sa mnogobrojim Tominim prijateljima, kolegama i članovima odala počast pokojnom suprugu. 

Gordana je bila obučena sva u crnom, a na slikama se vidi da se Tomina poslednja supruga, s obzirom na to da se za života ženio četiri puta, potrudila da pripremi sve pred početak pomena. 

Podsetimo, Toma Zdravković preminuo je 30. septembru 1991. godine nakon borbe sa rakom prostate, a supruga Gordana bila je uz njega do poslednjeg dana, a nakon mnogo godina je rekla: 

- Nisam htela da ga menjam i morala sam da se uklopim u njegov život. Smatrala sam da treba da živi svaki dan najbolje što može, jer kada smo se upoznali već je bio bolestan. Nikada mu ništa nisam zamerila, pratila sam ga u svemu. Pored mene je mogao i da se zaljubi - ispričala je svojevremeno Gordana.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading