POVREDA U ZAO ČAS: Bez važnog šrafa na startu sezone - sledi višenedeljno odsustvo!

Autor:

Sport

28.09.2022

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda u sportu nikaad ne dolazi u pogodnom trenutku, ali kada se ona dogodi neposredno pred start takmičarske sezone, ona mnogo toga može da zakomplikuje.

POVREDA U ZAO ČAS: Bez važnog šrafa na startu sezone - sledi višenedeljno odsustvo!

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

Prethodne sezone bio je jedan od najvažnijih šrafova u rosteru Crvene zvezde. Po okončanju regionalnog takmičenja napustio je Srbiju, a tokom leta je zajedno sa trenerom Dejanom Radonjićem poneo zelenu opremu kluba iz grčke prestonice.

Međutim, start u dresu Panatinaikosa neće biti onakav kakvim se Nejt Volters nadao.

Tridesetjednogodišnji organizator igre zaradio je kontuziju kuka usled koje će propustiti start takmičarske sezone. Za sada je sasvim jasno da neće debitovati za novi klub u predstojećem Superkupu Grčke, a kako prenose grčki mediji, Nejta Voltersa očekuje višenedeljna pauza usled koje će trener Dejan Radonjić i na startu grčkog šampionata, kao i Evrolige morati da nađe alternativu na poziciji organizatora igre.

Foto: Starsport

Dejan Radonjić - problemi na startu nove sezone

 

Da podastimo, košarkaš rođen u Minesoti tokom svoj dosadašnje profesionalne karijere nastupao je za Milvoki, Nju Orleans, Grand Rapids, Bešiktaš, Jutu, Solt Lejk Siti Stars, Elan Šalon, Žalgiris, Makabi Tel Aviv i UNIKS Kazanj, a dres Crvene zvezde je nosio u dva navrata, u sezonama 2016/17 i 2021/22.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading