Nakon poraza od Australije Marina Maljković oštro odbrusila hejterima!

Autor:

Sport

25.09.2022

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi poraz u tri odigrana susreta.

Nakon poraza od Australije Marina Maljković oštro odbrusila hejterima!

Foto: KSS

Marina Maljković

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije doživela je novi neuspeh. U okviru 3. kola "grupe B" Svetskog prvenstva, izabranice Marine Maljković poražene su rezultatom 69:54 od selekcije Australije čime su dva kla pre kraja grupne faze takmičenja dodatno zakomplikovale svoj put ka ostvarenju željenih ciljeva.

Nakon susreta Marina Maljković je izjavila:

- Ništa se nije dogodilo, igrali smo protiv rivala koji je bolji od nas. Devojčice koje treniram nikada nisu igrale protiv ovakvih tela. Nisu one samo visoke nego i jake. Imali smo loše momente, naravno, pravili smo greške koje nismo smeli, ali ništa specijalno se nije dogodilo - istakla je Maljkovićeva i iznela očekivanja pred sustrašnji meč:

 

 

- Danas smo igrali u 18 časova, a već sutra u 13:30 igramo protiv Malija. Svi ih gledaju kao autsajdere, ali su danas u duelu sa Francuskinjama pokazale koliko nezgodne mogu da budu. Ostaju nam još te dve utakmice, sutra Mali i prekosutra Francuska. Mislim da je važno napomenuti da vlada strahovit umor, posebno kod igračica koje dolaze iz WNBA lige. Pričam o svima, ne samo o Srbiji. To je karakteristično za ovo Svetsko prvenstvo, možda nije bilo nikada ovako teško ako pričamo o svežini igračica. Moje igračice "juče" treba da se pojave u Turskoj jer počinje prvenstvo. To je jako loše, ovaj strašan kvalitet Svetskog prvenstva uništava upravo taj problem umora - zaključila je Marina Maljković.

 

Standings provided by SofaScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading