ČUDNA IZJAVA SELEKTORA: Da li je Svetislav Pešić nakon poraza od Italijana najavio buduće korake?

Autor:

Sport

11.09.2022

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je okončala učešće na ovogodišnjem Eurobasketu.

ČUDNA IZJAVA SELEKTORA: Da li je Svetislav Pešić nakon poraza od Italijana najavio buduće korake?

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Nakon velikog iznenađenja i pobede Italijana u meču osmine finala evropske košarkaške smotre za 2022. godinu, selektor srpskih košarkaša Svetislav Pešić je kratko izjavio:

- Odbrana nam je baza zbog onoga što se dešava u napada. Izgubili smo samopouzdanje, ali ne postoji samo jedan razlog kada se izgubi utakmica. Ne odlučuje jedan detalj, već nekoliko stvari. Mora da se analizira, tek se završio meč, moramo da vidimo šta smo dobro uradili, a šta loše. To je sport, to je košarka - istakao je Svetislav Pešić pa dodao:

 

 

- Večeras nismo bili pobednici, ali ja verujem u ove momke, pokazali su sjajan odnos prema reprezrentaciji i to je bila grupa fantastičnih momaka i bilo mi je zadovoljstvo - zaključio je selektor Svetislav Pešić ostavivši novinare u dilemi da li je svojom poslednjom rečenicom možda i najavio buduće korake.

Da podsetimo, u meču osmine finala Srbija je rezultatom 94:86 poražena od selekcije Italije u osmini finala Eurobasketa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Deda Delija

11.09.2022 21:11

"... - Odbrana nam je baza zbog onoga što se dešava u napada. Izgubili smo samopouzdanje, ali ne postoji samo jedan razlog kada se izgubi utakmica. Ne odlučuje jedan detalj, već nekoliko stvari. Mora da se analizira, tek se završio meč, moramo da vidimo šta smo dobro uradili, a šta loše. To je sport, to je košarka - istakao je Svetislav Pešić...". Bravo Kari. Bolji odgovor, nisi moga da das. Idemo dalje. Ne moze se stalno pobedjivati, bilo bi monotono. Sta bi bilo da su Federer, Nadal, Djokovic, bili prvi na ATP listi, po 10, 15 godina, da su uzastopno osvajali sve turnire? Bilo bi monotono. Budimo realni. Mozda su nas kosarkasi, vaterpolisti, Novak Djokovic, i jos po neko razmazili. Rukometasi/ce su polako "nestale", ali... Idemo dalje. Srbija !!!

Milan

12.09.2022 11:03

Da,to sport. Porazi su sastavni deo igre. Takav je bio dan. Prosto,Italijani igraju protiv nas igru bez igre i takva igra nas uništi.

Filip

17.09.2022 19:36

Pesicu samo napred. Nastavi LEGENDO. Pusti bagru idiota !