KAKO SU POČELI, TAKO SU I ZAVRŠILI: Nikola Jokić ućutkao prepotentne Fince! (FOTO)

Autor:

Sport

06.09.2022

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sve je to sasvim normalno", više puta je izjavljivao legendarni košarkaški trener Miroslav Muta Nikolić...

KAKO SU POČELI, TAKO SU I ZAVRŠILI: Nikola Jokić ućutkao prepotentne Fince! (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Jokić tokom meča protiv Finaca

Srpska košarkaška reprezentacija nastavlja utabanim stazama. Nakon Holandije i Češke Republike u Pragu je u 3. kolu ovogodišnjeg Eurobasketa pala i selekcija Finske i to sa više nego ubedljivih 30 poena razlike.

Puleni trenera Svetislava Pešića od samog starta su pokazali Fincima ko je "gazda" ovog susreta. Nadali su se Skandinavci da mogu protiv renomiranog protivnika da stignu do senzacije koja bi bila u rangu pobeda Belgije i Bosne i Hercegovine nad Španijom i Slovenijom, ali njihova nadanju su ostala samo pusti snovi.

Pokušali su finski navijači na startu meča i provokacijama. Na njihovom udaru našao se najbolji srpski košarkaš Nikola Jokića za kojeg su istakli transparent:

- Nikola, ko?

Međutim, srpski gorostas ih je ubrzo podsetio ko je i šta je. U trijumfu naše reprezentacije rezultatom 100:70 učestvovao je sa 13 poena, 14 skokova i sedam asistencija, pa je kao rezultat svega na tribini na kojoj su bili smešteni Finci pred kraj meča istaknuto:

- Nikola, zašto?

Foto: Facebook.com/FIBA Eurobasket

Navijači Finske

 

Srbija nastavlja svoj planirani put na Eurobasketu, a "Orlove" do kraja grupne faze takmičenja očekuju susreti sa Izraelom i Poljskom.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading