SAOPŠTENJE KK PARTIZAN: Dolaze bolji dani za Sportsko društvo!

Autor: Tanjug

Sport

14.09.2022

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška sekcija crno-belih prezadovoljna imenovanjem novog predsednika JSD.

SAOPŠTENJE KK PARTIZAN: Dolaze bolji dani za Sportsko društvo!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Novi predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović dobio je podršku i matične sekcije, KK Partizan čiji je predsednik, koja je poručila da dolaskom Mijailovića na čelnu poziciju slede bolji dani za kompletnu crno-belu porodicu.

- Košarkaški klub Partizan je podržao kandidaturu predsednika Ostoje Mijailovića na mesto prvog čoveka JSD Partizan. U svetlu promena koje su se u našem sportskom društvu dogodile 12. septembra, KK Partizan izražava uverenje da za sve klubove koji čine JSD Partizan dolaze bolji dani - navodi se u saopštenju KK Partizan i dodaje se:

- Od dolaska Ostoje Mijailovića na mesto predsednika našeg kluba, organizaciona i finansijska situacija u klubu je neuporedivo bolja. Od oktobra 2017. godine do danas fukcionišemo bez ikakvih poteškoća, a ogledalo rada je i trenutni sastav našeg prvog tima, odnosno sastav našeg stručnog štaba na čelu sa Željkom Obradovićem. Čvrsto smo uvereni da će takav model poslovanja biti prenet na rad u JSD Partizan.

Klub iz Humske podržao je sve nove članove uprave JSD Partizan.

- Istovremeno, klub izražava podršku svim članovima nove uprave JSD Partizan, od predsednika Ostoje Mijailovića, Željka Obradovića, Marka Nikolića, Željka Tanaskovića i svih ostalih, sa željom da dešavanja na poslednjoj Skupštini ostanu u prošlosti i da svi klubovi našeg sportskog društva kao jedan rade u smeru oporavka i prosperiteta klubova JSD Partizan - poručili su iz KK Partizan.

Agencija za privredne registre (APR) potvrdila je danas da je Ostoja Mijailović novi predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan.

Predsednik FK Partizan i prethodni predsednik JSD Partizan, Milorad Vučelić, najavio je tužbe i krivične prijave protiv protiv Ostoje Mijailovića i odgovornih u Agenciji za privredne registre (APR).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading