DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: Grci u pakao Arene stižu oslabljeni!

Autor:

Sport

23.08.2022

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska košarkaška reprezentacija mora stići do trijumfa u predstojećem odmeravanju snaga protiv izabrane selekcije Grčke, a put do pobede očigledno će biti olakšan.

DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: Grci u pakao Arene stižu oslabljeni!

Foto: Tanjug/AP

Grčki košarkaški reprezentativac Jorgos Papajanis neće igrati u četvrtak protiv Srbije, u prvom meču drugog kruga kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano 2023. godine, prenose grčki mediji.

Jorgos Papajanis je prvi centar grčke reprezentacije, a propustiće duele sa Srbijom i potom Belgijom, pošto se još nije oporavio od povrede. On bi trebalo da bude spreman za Evropsko prvenstvo, koje počinje 1.septembra.

 

Srbija i Grčka će igrati u četvrtak u Beogradu od 20 sati u Štark areni.

Grčka i Letonija imaju po sedam bodova u "grupi I" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, dok su Turska i Belgija sakupile po šest. Srbija i Velika Britanija imaju po pet poena.

Do kraja kvalifikacija svaka reprezentacija odigraće po šest mečeva, a plasman na Svetsko prvenstvo izboriće tri najbolje plasirane selekcije.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading