NA METI VANDALA: Srpski reprezentativac doživeo neprijatnost u centru Beograda! (FOTO)

Autor:

Sport

11.08.2022

05:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaški internacionalac zasigurno neće po lepom pamtiti ovoletošnji boravak u prestonici.

NA METI VANDALA: Srpski reprezentativac doživeo neprijatnost u centru Beograda! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se na pripremama pred obaveze koje je očekuju ovog leta. Izabranike selektora Svetislava Pešića prvo očekuju dva odlučujuća meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv selekcija Grčke i Turske, a zatim u septembru sledi i učešće na Eurobasketu koje se ove godine održava u četiri zemlje Češkoj, Gruziji, Italiji i Nemačkoj.

Povremeni srpski reprezentativac Aleksej Pokuševski ne nalazi se u taboru "Orlova" pošto nije dobio dozvolu svog kluba Oklahome da ovog leta bude sastavni deo srpskog nacionalnog tima, ali je pauzu u NBA šampionatu iskoristio da poseti rodni Beograd.

Međutim, boravak u srpskoj prestonici ovog leta neće pamtiti po dobrom.

Naime, Aleksej Pokuševski se našao na meti vandala koji su po polomili staklo na kolima koja su bila parkirana u centru Beograda, odnosno podno zidina kalemegdanske tvrđave.

Foto: Instagram.com/17_poku/printscreen

Razbijeno staklo na vozilu Alekseja Pokuševskog

 

Za sada nije poznato da li je iz vozila nešto i otuđeno, ili su neodgovorni pojedinci iz čiste obesti načinili štetu. Treba napomenuti da se ovaj nemio događaj desio u sred bela dana. Kako se saznaje policija je izvršila uviđaj i za vandalima se traga.

Istovremeno, nije poznato da li je, u najmanju ruku, neodgovorni pojedinac, ili više njih, znali da vozilo pripada srpskom košarkašu, ili su nasumice izabrali predmet svog vandalskog pira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading