PODIGLA SE BURA ZBOG SNIMKA ŽENE DMITRIJA PESKOVA: Ne sramotite se, nije pravo vreme za ovo! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.08.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Supruga portparola Kremlja Dmitrija Peskova, Tatjana Navka (47) objavila je na svom Instagramu video kako razbija tanjire na jednoj svadbi u Grčkoj, zbog čega je izazvala oštre kritike javnosti.

PODIGLA SE BURA ZBOG SNIMKA ŽENE DMITRIJA PESKOVA: Ne sramotite se, nije pravo vreme za ovo! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, Twitter/Olena_tweet

Nakon kritika uklonila je snimak.

Bivša olimpijska klizačica odmarala je u Turskoj u gradu Efesu, a onda je otišla u jedno grčko odmaralište.

Ruski i ukrajinski kritičari su njeno ponašanje opisali kao razmetljivo, u trenutku dok se vodi rat u Ukrajini gde ginu civili, a posebno deca.

Mnogi nisu mogli da veruju da se supruga Dmitrija Peskova ponaša tako opušteno u zemlji koja otvoreno podržava Ukrajinu i koju je Putin označio kao "neprijateljsku".

- Žena visokog državnog zvaničnika treba da se ponaša skromnije. Zar njen položaj to ne implicira? Ona je skoro prva dama u zemlji - navodi se u kritikama, prenosi Mondo.

Mnogi su besno komentarisali kako to da joj je dozvoljeno da uđe u Grčku - zemlju EU.

"Da li je vaš muž Peskov, Putinov dugogodišnji portparol, snimao sve?", "Zašto niste na Krimu?", "Kako ste dobili vizu za EU", navodi se u brojnim komentarima.

- Smatram da je apsolutno neprikladno da se predsednikov sekretar za štampu i njegova supruga zabavljaju u ovim teškim vremenima - glasio jedan ljutiti komentar. 

"Potpuno su izgubili stid i uglavnom pokazuju kako "vole" svoju otadžbinu i narod", "Uklonite ovo i nemojte se sramotiti", stoji u kritici na njihov račun.

 

U Ukrajini ne umiru samo ukrajinski momci, već i ruski muškarci. Samo na trenutak zamislite kako bi se osećala majka preminulog momka kada bi videla vaš video.

Njen sin radi bogzna šta u Ukrajini, a ovde vidimo ruski establišment kako lomi tanjire, jer to žele i zabavljaju se", glasila još jedna oštra kritika.

Pre ovog snimka, postavljala je fotografije iz Turske. Tu se fotografisala u providnoj haljini za plažu, a kritike u komentarima su se samo nizale.

- Atina? Artemis? Afrodita? Šta mislite, koji mi izgled više pristaje? - pitala je supruga Dmitrija Peskova u objavi.

"Nije pravo vreme za ovo", "Sramite se", "Nema sramote, svi ste vi ubice", "Kako možete da postavljate ove fotografije".

Nije poznato da li Dmitrij Peskov pravi društvo supruzi na odmoru. Ako jeste sa njom, kamere ga nisu snimile.

Komentari (0)

Loading