Skroman učinak Filipa Petruševa. Novi poraz Filadelfije u Letnjoj NBA ligi!

Autor:

Sport

11.07.2022

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se Letnja NBA liga.

Skroman učinak Filipa Petruševa. Novi poraz Filadelfije u Letnjoj NBA ligi!

Foto: Starsport

Filip Petrušev

Srpski košarkaš i do nedavno igrač istanbulskog Anadolu Efesa, Filip Petrušev nastupio je za ekipu Filadelfije u noćašnjem susretu protiv Bruklina.

Bruklin je ostavrio trijumf rezultatom 91:84 u okviru Letnje NBA lige, a Filip Petrušev je na terenu proveo 16 minuta zabeleživši dva poena, tri asistencije, kao i dve ukradene lopte i jedan skok.

Treba napomenuti da je ovo drugi meče koji je Filip Petrušev odigrao u dresu Filadelfije. Debitovao je u susretu protiv Toronta ostvarivši takođe dva poena uz četiri skoka.

Foto: Starsport

Filip Petrušev dok je nosio dres Anadolu Efesa

 

Inače, dvadesetdvogodišnji košarkaš, rođeni Beograđanin, tokom dosadašnje karijere nastupao je za ekipe Mege i istanbulskog Anadolu Efesa. Njegova želja je da već ove jeseni zaigra u NBA ligi, ali u slučaju da u nameri ne uspe, očekuje se da se vrati u srpsku prestonicu i ponese dres jednog o Večitih rivala koji će naredne sezone nastupiti u okviru evroligaškog takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Navijaci KUMANOVO

11.07.2022 10:41

Oblaci PARTIZANOV DRES ,to napisite. Sve se zna ,valjda je novinar Zvezdas .