Željko Obradović može da odahne: Plejmejker neće igrati Letnju NBA ligu i nakon reprezentativnih obaveza vraća se među crno-bele!

Autor:

Sport

25.06.2022

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgledalo je da će vicešampion regionalne ABA lige i novi učesnik elitnog evropskog košarkaškog takmičenja, ovog leta morati da potraži novo rešenje na poziciji plejmejkera.

Željko Obradović može da odahne: Plejmejker neće igrati Letnju NBA ligu i nakon reprezentativnih obaveza vraća se među crno-bele!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Činilo se da će izraelski reprezentativac i aktuelni član Košarkaškog kluba Partizan, Jam Madar, ovog leta napustiti Beograd i da će kroz Letnju NBA ligu pokušati da se izbori za ugovor u ekipi Bostona.

Međutim, na zadovoljstvo trenera Željka Obradovića i armije crno-belih navijača, do toga neće doći.

Kako prenose mediji u Izraelu, Jam Madar će biti prvi plej reprezentacije ove zemlje na predstojećim kvalifikacionim mečevima protiv Poljske i Estonije, a zatim će se vratiti u Beograd i priključiti pripremama Partizana, čime je potpuno jasno da će preskočiti desetodnevnu Letnju NBA ligu.

Republika

Foto: Starsport

Jam Madar i Zek Ledej

 

KK Partizan ovog leta izvesno je ostaje bez Dalasa Mura, pa će klupsko rukovodstvo morati hitno da reaguje kako bi našli novog organizatora igre pred sezonu velikih izazova, a istovremeno Jam Madar želi da se nametne treneru Željku Obradoviću i dokaže da može postati i igrač na evroligaškom nivou.

Boston i NBA liga će morati da sačekaju neku drugu, povoljniju priliku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading