I na poziciji centra deli lekcije: Sjajno veče Alekseja Pokuševskog! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.07.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored Nikole Jovića, još jedan Srbin prethodne noći nastupio je u Letnoj ligi za svoj klub.

I na poziciji centra deli lekcije: Sjajno veče Alekseja Pokuševskog! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Pokuševski

Nije ovog leta Aleksej Pokuševski dobio dozvolu svog kluba da se priključi reprezentativnim obavezama, već je morao da ponese dres Oklahome u okviru Letnje NBA lige.

Dvadesetogodišnji košarkaš je na ovom meču za svoju ekipu igrao na poziciji centra, a ekipa Oklahome je savladala Jutu rezultatom 98:77. Pokuševski je meč započeo u startnoj postavi, a ukupno je proveo 20 minuta na parketu i zabeležio je 11 poena.

 

 

Treba napomenuti da se u ekipi Jute pojavio i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Boriša Simanić, ali on ovoga puta nije ulazio u igru.

Još jedan srpski košarkaš pojavio se u dresu svoje ekipe u Letnjoj NBA ligi. U pitanju je Filip Petrušev koji je celokupan susret njegove Filadelfije protiv Memfisa odgledao sa klupe za rezervne igrače.

Da podsetimo, prethodne noći je Nikola Jović pružio zapaženu partiju u dresu Majamija koji je savladao Jutu rezultatom 94:70, a mladi srpski košarkaš je za 28 minuta provedenih na parketu ostvario učinak od 25 poena i devet skokova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading