San je počeo da se ostvaruje: Nikola Jović debitovao u dresu Majamija! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.07.2022

05:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski košarkaš zabeležio je svoje prve minute na NBA parketima.

San je počeo da se ostvaruje: Nikola Jović debitovao u dresu Majamija! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/NBA on ESPN

Svega deset dana je proteklo od kako je Nikola Jović izabran od strane ekipe Majamija kao 27. pik u prvoj rundi ovogodišnjeg drafta, a mladi srpski košarkaš već je zabeležio debitantski nastup u dresu novog kluba u okviru Letnje NBA lige.

Nekadašnji košarkaš beogradske Mege ostvario je skor od tri pone koje je postigao tokom trećeg perioda igre kada je njegova ekipa već imala po priličan zaostatak. Na kraju je Nikola Jović susret okončao sa tri ostignuta poena (1/6 šut iz igre), a na to je nadovezao i tri skoka i dve izgubljene lopte.

 

 

Inače, košarkaši Majamija su meč protiv LA Lejkersa okončali sa priličnim rezultatskim deficitom. "Jezerdžije" su slavile rezultatom 100:66, a klub Nikole Jovića će već u nedelju uveče po srpskom vremenu (3. jul u 23 časa) imati priliku da popravi utisak, a protivnik će im biti košarkaši Sakramenta.

Republika

Foto: Twitter.com/NBA on ESPN

Nikola Jović će u Majamiju nositi dres sa brojem "pet"

 

Da podsetimo, Nikola Jović je nedavno proslavio svoj 19. rođendan. Rođen je u engleskom Lesteru, a prethodnu sezonu proveo je u redovima beogradske Mege iz koje je i stigao na tlo Amerike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading