Vratićemo titulu u grad: Nikola Jović prvom izjavom podigao temperaturu na Floridi!

Autor:

Sport

24.06.2022

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski košarkaš draftovan je od strane ekipe sa Floride kao 27. pik prve runde.

Vratićemo titulu u grad: Nikola Jović prvom izjavom podigao temperaturu na Floridi!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović postao je član ekipe Majamija i nakon drafta nije krio oduševljenje. U svojoj prvoj izjavi po saznaju čiji će dres poneti, doskorašnji mladi košarkaš Mege je američkim novinarima rekao:

– Sada sam ostvario svoje snove, baš sam imao sreće da me je Majami draftovao, da su razmišljali o meni i da me je organizacija izabrala. Ovaj tim je savršena sredina za mene, tim je kandidat za titulu, ja sam takmičarski nastrojen i zato mislim da ćemo biti savršeni spoj - istakao je Nikola Jović, a zatim je navijačima kluba sa Floride poručio:

- Srećan sam što ću uskoro biti u Majamiju i spreman sam da radim. Vratićemo tu titulu u grad.

 

 

Jasno je da je mladi Srbin ovim rečima oduševio pristalice Majamija, ali ostaje pitanje da li će ga publika u "FTX Areni" već od jeseni gledati u dresu voljenog kluba, ili Jovića očekuje sticanje iskustva u Razvojnoj ligi, ili povratak u Evropu.

Da podsetimo, Nikola Jović je pre samo nešto više od dve nedelje proslavio 19. rođendan. Do sada je nastupao samo za ekipu Mege u koju je stigao 2018. godine i u čijem dresu se porslavio na turniru juniorske Evrolige, a prethodne sezone je u okviru regionalnog ABA takmičenja proglašen za najboljeg mladog košarkaša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading