Pokuševski nastavlja sa dominacijom: Srbin sjajan u porazu od Filadelfije!

Autor:

Sport

08.07.2022

05:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski košarkaš nastavlja sa dobrim partijama u letnjoj NBA ligi.

Pokuševski nastavlja sa dominacijom: Srbin sjajan u porazu od Filadelfije!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Oklahome za koju nastupa Aleksej Pokuševski poraženi su u od ekipe Filadelfije minimalnim rezultatom 79:80.

Međutim, i pored poraza dvadesetogodišnji košarkaš pružio je zapaženu partiju, a treba napomenuti da je i ovoga puta nastupio na poziciji centra i čini se da se u novoj ulozi sasvim dobro snalazi.

Pokuševski je susret završio sa 14 postignutih poena uz odličan procenat šuta iz igre 5/9, a zabeležio je i pet skokova i dve blokade.

 

 

Treba napomenuti da je prethodne večeri svoje prve minute u dresu Jute zabeležio i Boriša Simanić. On je u porazu svoje ekipe od Memfisa (84:95) zabeležio sedam poena uz po jedan skok, blokadu i ukradenu loptu, a na terenu je proveo ukupno 17 minuta.

 

 

Treći srpski internacionalac u Letnjoj NBA ligi, Filip Petrušev i ovoga puta je susret svoje ekipe posmatrao sa klupe za rezervne igrače. Kako se trenutno čini, nekadašnji košarkaš beogradske Mege i Anadolu Efesa po okončanju Letnje lige vratiće se u Evropu i narednu sezonu provesti u nekom od klubova "Starog kontinenta".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading