Zvanično: Nedović se vratio u Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

07.07.2022

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli doveli ogromno pojačanje.

Zvanično: Nedović se vratio u Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Nedović novi je član Crvene zvezde!

Nemanja, Zvezdino dete tako se vraća kući nakon 10 godina, a sa klubom sa Malog Kalemegdana potpisao je trogodišnji ugovor!

Nemanja Nedović je rođen 16.juna 1991.godine u Novoj Varoši. Profesionalnu karijeru i prve ozbiljne košarkaške korake je napravio upravo u Crvenoj zvezdi za koju je igrao od 2008. do 2012. godine, nakon čega je započeo internacionalnu karijeru u Lijetuvos Ritasu, zatim Golden Stejtu u NBA ligi, da bi se zatim vratio u Evropu kao igrač Valensije. U Španiji je nastupao i za Unikahu sa kojom je osvojio i Evrokup 2017.godine, potom je dve godine bio član Olimpije Milano, da bi od 2020. igrao za Panatinaikos sa kojim je osvojio grčko prvenstvo 2021.godine.

- KK Crvena zvezda mts ovom prilikom želi da izrazi ogromno zadovoljstvo jer je Nemanja pokazao ogromnu želju da se vrati u Crvenu zvezdu, i zbog toga učinio i konkretne poteze kako bi mogao da napusti prethodni klub za koji je prošle sezone u Evroligi ubaciovao preko 14 poena po meču - navodi se na klupskom sajtu crvenoi-belih.

- O daljim koracima u prelaznom roku, KK Crvena zvezda mts će blagovremeno i svakodnevno obaveštavati javnost - dodali su iz kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading