Ljubimac Delija ima novi klub: Jaka Blažič postao stanovnik Istanbula!

Autor:

Sport

07.07.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer je konačno realizovan.

Ljubimac Delija ima novi klub: Jaka Blažič postao stanovnik Istanbula!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić i Jaka Blažič

Pune dve sezone bio je član Crvene zvezde i svojom borbenošću postao je jedan od ljubimaca milionske armije navijače kluba sa Malog Kalemegdana.

Nakon osvojenog prstena regionalnog takmičenja 2015. godine napustio je redove crveno-belih i karijeru nastavio u Španiji gde je nastupao za Baskoniju, Andoru i Barselonu, a 2019. godine vratio se u regionalnu košarku postavši član ljubljanske Cedevita Olimpije.

Neretko su navijači Crvene zvezde pozivali slovenačkog internacionalca da se vrati na Mali Kalemegdan, ali i ovoga puta do toga neće doći.

Foto: Starsport

Dejan Radonjić i Jaka Blažič

 

Jaka Blažič se preselio u Istanbul i postao član ekipe Bahčešehira sa kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

 

 

Tridesetdvogodišnji košarkaš rođen u Jesenicama igračku karijeru započeo je 2007. godine u ekipi Triglava iz Kranja. Pre dolaska u srpsku prestonicu po dve sezone je nosio opremu Slovana i Ljubljane, a zatim je sledilo putešestvije po Španiji do povratka u Ljubljanu 2019. godine.

Sada Jaka Blažič otvara novo poglavlje u svojoj karijeri i to u ekipi koja je prethodne sezone stigla do trofeja i FIBA Evropa kupu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading