Humanitarna akcija: Specijalno dizajnirani dresovi Crvene zvezde na aukciji za pomoć srpskom narodu i svetinjama na Kosovu i Metohiji!

Autor:

Sport

20.06.2022

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanost na delu...

Humanitarna akcija: Specijalno dizajnirani dresovi Crvene zvezde na aukciji za pomoć srpskom narodu i svetinjama na Kosovu i Metohiji!

Foto: KK Crvena zvezda

Aukcija za dres KK Crvena zvezda koji su igrači nosili na prvoj utakmici finala šampionata Srbije je počela: https://www.limundo.com/Clan/fondacijadelije

KK Crvena zvezda mts poziva sve Zvezdaše dobrog srca, a znamo da ih ima puno u svim delovima sveta, da u skladu sa svojim mogućnostima aktivno učestvuju u ovoj aukciji. Specijalno dizajnirani dresovi su autentični, potpisani od strane igrača i i predstavljaju pravi raritet za sve kolekcionare. Motiv je ipak drugačiji, a to je pomoć srpskom narodu i svetinjama na Kosovu i Metohiji. Ne zaboravite da aukcija nije jedini način da budete aktivni donatori Fondacije Delije. Najpristupačniji način jeste slanje SMS poruke na broj 1817.

Foto: limundo.com/printscreen

Dres Nikole Kalinića na aukciji (limundo.com)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading