OGROMAN PROBLEM ZA ZVEZDU: Radonjić zabrinuo navijače!

Autor:

Sport

11.06.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 12 časova u dvorani "Mega Factory" gostuju ekipi Mege u drugoj utakmici polufinala KLS i ukoliko pobede obezbediće plasman u borbu za odbranu trofeja šampiona Srbije.

OGROMAN PROBLEM ZA ZVEZDU: Radonjić zabrinuo navijače!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde nakon uspešnog starta polufinala prvenstva Srbije i pobede nad ekipom Mege 114:78, pripremaju se za drugu utakmicu polufinalne serije državnog prvenstva koja je na programu već u nedelju.

Crveno-beli, kojima će to biti 73. utakmica u sezoni, imaju samo 38 sati da se osveže i pripreme za gostovanje u dvorani "Mega Factory" gde je domaćin ekipa Mege.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Mege

Utakmica se igra od 12 časova, a nakon prvog meča, pred drugi susret trener Dejan Radonjić koji je bio izuzetno zadovoljan predstavom crveno-belih u petak uveče, kaže:

- Drugi meč igramo manje od 40 sati od prve utakmice i jasno je da ćemo to vreme pokušati da iskoristimo da se odmorimo i da se pripremimo kako bi odigrali dovoljno dobar meč i došli do pobede - rekao je trener crveno-belih koji su u subotu imali trening u vreme odigravanja utakmice u nedelju.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Ognjen Dobrić bio je jedan od najzapaženijih u prvoj utakmici koja je bila izuzetno efikasna, dopadljiva i lepa za gledanje, uz izuzetno dobru posetu (preko 4200 navijača) i bučno navijanje:

- Odigrali smo dobru utakmicu u lepom ambijentu na našem parketu, šuterski izvanrednu. Očekuje nas druga utakmica za manje od dva dana, i očekujem da će ekipa Mege reagovati i uraditi sve kako bi nam parirala u drugoj utakmici - istakao je Dobrić.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

Eventualna majstorica polufinala zakazana je za utorak u hali "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading