Grci pišu: Partizan podneo zahtev za dobijanje specijalne pozivnice za Evroligu!

Autor:

Sport

10.06.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli pucaju na visoko.

Grci pišu: Partizan podneo zahtev za dobijanje specijalne pozivnice za Evroligu!

Foto: Starsport

Željko Obradović u raspravi sa svojim igračima

Grčki mediji su preneli da je Partizan predao zvaničan zahtev za dobijanje specijalne pozivnice za učešće u Evroligi sledeće sezone.

Oni navode da je vicešampion ABA lige i Kupa Radivoja Koraća aplicirao za jednu od vajld karti koju će dodeliti elitno klupsko evropsko takmičenje.

Međutim, interesantno je da Grci pišu kako je predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović zahtev poslao na adresu akcionara takmičenja, a ne odlazećem prvom čoveku Evrolige Đordiju Bertomeuu.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Takođe, dodaje se i da to znači da će se u narednom periodu stvari promeniti i da predsednik organizacije neće više voditi glavnu reč, odnosno da će se odluke donositi na nivou timova.

Podsetimo, Partizan je u četvrtak odustao od takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije, nakon što je prethodno poražen u finalima ABA lige i Kupa Radivoja Koraća, kao i u osmini finala Evrokupa. Prema tome, crno-beli su ostali bez trofeja ove sezone, bez obzira na velika ulaganja i još veća očekivanja, kako navijača tako i celokupne javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading