DŽIN VIKEND – PRAVO LETNJE OSVEŽENJE

Autor:

Vesti

10.06.2022

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Sava promenadi tokom predstojećeg vikenda održaće se prvi festival džina i koktela na bazi džina

DŽIN VIKEND – PRAVO LETNJE OSVEŽENJE

Foto: Promo foto

Oni koji vole savršen pogled na reku, laganu elektronsku muziku, miris leta i osvežavajuće koktele obavezno neka rezervišu 11. i 12. jun u svom kalendaru jer tada na Sava promenadu stiže dugoočekivani Džin Vik - festival džina i koktela na bazi džina premijum kvaliteta.

Festivalski potez protezaće se od BW Residences kule do starog Savskog mosta, a na festivalu će se predstaviti osam proizvođača kraft džinova proizvedenih po jedinstvenim domaćim recepturama, ali i 12 svetskih brendova - lidera na tržištu džina!

Ovo sofisticirano piće od klekinih bobica čini posebnim blend raznih vrsta biljaka koje se dodaju u destilat i koje su neretko "tajni sastojak", prema kojem se i razlikuje dominantna nota, ali i raskošni garniš, koji ispijanje džina i koktela na bazi džina čini posebnim iskustvom.

Svaki džin je nastao iz strasti i ljubavi i svaki ima svoju zanimljivu priču, koju će proizvođači rado podeliti sa svima predstojećeg vikenda.  Tako ćete na Sava promenadi moći da saznate da se džin ne pravi samo od klekinih bobica već i od raznih vrsta žitarica i voća, a o beskrajnoj kreativnosti služenja džina, koje poprima obrise filozofskog pristupa, ljubitelji ovog osvežavajućeg pića biće u prilici da saznaju detalje koji će im pružiti inspiraciju za dalje uživanje.

Uz podršku poznatih imena gradske DJ scene, kao što su Alexander Kirsch, Vahicabi, Little Lu, Danilo Kas, Luton, Malina, Vuk Smiljanić i mnogi drugi, Sava promenada će tokom vikenda postati idealno mesto za uživanje u opuštenoj festivalskoj atmosferi i u svemu što pruža sam pogled na reku.

Republika

Foto: Promo foto

 

Oni koji su spremni da uživaju odgovorno i da doprinesu zaštiti životne sredine obradovaće vest da je Džin Vik prvi 100% plastic free festival u jugoistočnoj Evropi i da će se na festivalu, uz pomoć kompanije Ball Packaging Europe, premijerno koristiti samo Alu Caps - čase napravljene od čistog aluminijuma, sa krajnjim ciljem da nastave svoj životni ciklus kroz reciklažni proces, i to uz pomoć svih nas!

Svedoci smo vremena u kojem živimo i koliko je društvena odgovornost prema nama samima i planeti Zemlji ispred svih drugih prioriteta. Zato apelujemo na sve ekološki osvešćene ljubitelje festivala da dođu na Sava promenadu, pronađu štand sa Alu Caps čašama, konzumiraju odgovorno i na kraju dana urade nešto lepo za našu planetu i sebe jer ipak #svakalimenkaseračuna

Radno vreme festivala je od 14.30 do 23.30, a ulaz je besplatan za sve posetioce.

Čekamo vas na Sava promenadi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading