ŽOC zakucao sve one koji ga MRZE i TERAJU iz kluba: Reči Obradovića koje odjekuju daleko i nekoliko dana nakon finala ABA lige! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2022

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se zna ko je "tata"!

ŽOC zakucao sve one koji ga MRZE i TERAJU iz kluba: Reči Obradovića koje odjekuju daleko i nekoliko dana nakon finala ABA lige! (VIDEO)

Foto: Starsport

Proslavljeni srpski trener Željko Obradović stigao je u Partizan prošlog leta da podigne crno-bele iz pepela i kroz strateški i kontinuiran rad dovede crno-bele ponovo do evropskih visina.

Prva sezona ŽOC-a u Partizanu prošla je bez trofeja, uz šansu da se u KLS-u možda skine kruna Crvenoj zvezdi. 

Ipak i pored te činjenice Željko je uradio dobar posao u Humskoj. Napravio je jezgro mladih i perspektivnih igrača koje će gotovo sigurno nadograditi uz još po nekog stranca ili prkaljenog vuka u timu.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Mnogo ružnih reči bilo je tokom finalne serije ABA lige uperene upravo protiv Obradovića. Navijači Zvezde nisu imali ni milosti, ali ni vaspitanja prema ŽOC-u vređavši ga na svakakve ružne ružne načine. Takve uvrede je teško i izgovoriti, a kamoli ih i napisati...

 

 

Da li zato da se ŽOC dodatno isprovocira kako bi besan napustio Partizan, ili iz čiste zlobe i pakosti, to ne znamo...

Na sve to ŽOC je na konferenciji za medije posle petog meča finala ABA lige jasno rekao da je srećan jer radi posao koji voli uz jasnu poruku da mnogo VOLI Partizan! Odgovor o njegovom stanku se nameće sam - Željko ne dlazi tek tako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading