ILIĆ SEO NA KLUPU CSKA, PA PORUČIO: Da prekinemo dominaciju Ludogoreca!

Autor:

Sport

08.06.2022

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je i zvanično.

ILIĆ SEO NA KLUPU CSKA, PA PORUČIO: Da prekinemo dominaciju Ludogoreca!

Foto: Starsport

Saša Ilić

Saša Ilić je promovisan u novog trenera CSKA iz Sofije.

Ljubimac Grobara se po prvi put obratio bugarski medijima, te najavio planove koje ima za klub iz glavnog grada.

Glavni cilj biće da se prekine dominacija neprikosnovenog Ludogoreca, ali..

- Zdravo, ja sam Saša Ilić - bile su prve reči Ilića, a potom je nastavio:

 

 

- Dugo sam bio fudbaler i nikad ništa nisam obećavao. Mogu obećati samo, za početak, da ćemo raditi i trenirati jako, naporno i da ćemo svi biti posvećeni poslu koji budemo radili. O učinjenom ćemo diskutovati na kraju sezone. Razlog dolaska ovde je moja želja da se borim za trofeje. To mi je i bio prvi uslov kada sam počeo pregovore sa CSKA. Radićemo korak po korak. CSKA ima dobru bazu igrača, ekipu spremnu da se bori za sve trofeje. Moramo pojačati tim na nekoliko pozicija ako želimo da budemo konkurentniji nego prethodnih godina. Potrebno su mi igrači koji prave razliku. Neću tražiti izgovore - rekao je doskorašnji trener Čukaričkog.

Popularni Sale je tokom leta bio jedan od kandidata da zameni Aleksandra Stanojevića na klupi Partizana, pa je bugarske medije zanimalo zbog čega se nije odlučio na takav potez.

U ovom trenutku ne vidim sebe kao trenera Partizana - kratko je odgovorio.

CSKA je poznat kao tim koji često menja trenere, a Ilić se nada da neće doživeti sličnu sudbinu kao njegovi brojni prethodnici.

 Znam da CSKA često menja trenere i nadam se da ja neću biti u toj grupi. Znam da sve zavisi od mene. Gledao sam finale Kupa Bugarske, vidoe neke stvari koje sam želeo da vidim. Poštujem prethodnog trenera CSKA, neke stvari u igri ekipe sma video i već diskutovao o tome sa mojim saradnicima.

Za kraj je najavio da će pod njegovom palicom sofijski klub igrati ofanzivno i na gol više.

- Tokom svoje karijere imao sam prilično dobre trenere. Svaki dan možemo naučiti nešto novo. Kakva je selekcija, takva će biti i ekipa. CSKA mora da igra ofanzivno i da pobeđuje. Da ne pričamo o stilu igre. Volim da provodim slobodno vreme sa prijateljima, ali trenutno smo se ovde da CSKA bude mnogo bolji tim. Razgovarao sam sa ljudima iz Srbije koji su bili treneri CSKA. Znate koliko je trenera iz Srbije vodilo CSKA. Razgovarao sam sa dovoljno ljudi, uključujući bivše igrače i moje bivše saigrače. Ne volim da dajem velika obećanja. Idemo korak po korak.

Saša Ilić je sa CSKA potpisao ugovor na dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading