ŽOC KRITIKOVAO TRIFUNOVIĆA! Obradović nije štedeo svog pulena!

Autor:

Sport

03.06.2022

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana uspeli su da poravnaju rezultat u finalnoj seriji ABA lige na 2:2 pobedom u četvrtoj utakmici nad Crvenom zvezdom sa 112:84.

ŽOC KRITIKOVAO TRIFUNOVIĆA! Obradović nije štedeo svog pulena!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Svoje impresije nakon meča izneo je i trener Partizana Željko Obradović:

- U plej-ofu apsolutno nije bitno sa kojom razlikom pobeđuješ. Bitno je da pobediš i ideš dalje. Zaslužili smo da pobedimo. Večeras smo napadački odigreli perfektno. Zagorac, Lesor i Avramović su preokrenuli ritam utakmice, a pratio ih je i ceo tim. Moramo da skupimo hrabrosti, želje i morala da odigramo tu petu utakmicu. Ja sam svojim igračima čestitao već na poluvremenu. Igrali su odlično, igrali smo pametno. Znali smo gde treba da napadamo i kako, i evo...nadam se da ćemo na ovom nivou odigrati i sledeću utakmicu - istakao je Obradović. 

Popularni Žoc je potom pričao o utakmici koja sledi - "majstorici". 

- Utakmica će biti sigurno zahtevna. Sve je to skup snage, volje  želje i nas i igrača Crvene zvezde. Nadam se da ćemo posle tog meča pričati samo o košarci. Spremaćemo se, imam puno poverenje u moje igrače. Radićemo na tome da se moji igrači pirpreme i psihički i fizički, da odigramo što je bolje moguće - kratko je prokomentarisao trener Partizana.  

Obradović se zatim osvrnuo i na postupak Uroša Trifunovića koji je u finišu meča nešto dobacio klupi Crvene zvezde nakon čega su igrači crveno-belih i trener Dejan Radonjić burno reagovali. Trifunović je zatim isključen sa meča. 

- Mislim da je Trifunuović pogrešno reagovao, bez obzira da li je bio isprovociran ili ne. Nakon utamice sam pozvao njega i kapitena Zagorca da nađu trenera Radonjića i da mu se izvinu. Za to što je on uradio nema nikakvog opravdanja - rakao je Željko Obradović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading