U OVOM SPORTU SMO VEĆ OSVAJALI OLIMPIJSKE MEDALJE: Sada se RODA 3x3 Prvenstvo Srbije nastavlja turnirima u Staroj Pazovi i Kosovskoj Mitrovici!

Autor:

Sport

28.05.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle kratke pauze, RODA 3×3 prvenstvo Srbije se nastavlja, a ovog vikenda očekuju nas dva turnira – u Staroj Pazovi i Kosovskoj Mitrovici.

U OVOM SPORTU SMO VEĆ OSVAJALI OLIMPIJSKE MEDALJE: Sada se RODA 3x3 Prvenstvo Srbije nastavlja turnirima u Staroj Pazovi i Kosovskoj Mitrovici!

Foto: KSS

Subota je rezervisana za Pazovu, koja se već pokazala kao sjajan domaćin, a nema sumnje da će tako biti i ovog puta. Na Gradskom trgu ćemo, sasvim sigurno, gledati vrhunski basket, a ekipe će se boriti za vredne nagrade. Prvo mesto donosi ček na 100.000 dinara, dok je za poražene finaliste rezervisano 20.000 dinara, kao i robne nagrade Košarkaškog saveza Srbije, koje će dobiti i trećeplasirana ekipa…

Sve informacije i prijave za turnir možete dobiti na broj telefona 069-3213-116 (Uroš Knežević).

Samo dan kasnije RODA karavan se seli u Kosovsku Mitrovicu. Državno 3×3 prvenstvo po treći put će imati svoju stanicu u Kosovskoj Mitrovici, a turnir će se održati u „Hali sportova“. Jedna novina jeste da će turnir od ove godine nositi ime „Memorijal Dejan Vasić” i biće u organizaciji Košarkaškog kluba “Centar” iz Kosovske Mitrovice.

Pobednici turnira biće nagrađeni sa 80.000 dinara, dok će drugoplasirani dobiti 20.000 dinara i robne nagrade KSS, a za ekipu koja osvoji treće mesto su takođe osigurani pokloni Saveza. Prijava ekipa traje, a za dodatne informacije možete kontaktirati broj 065-8024-224.

Dakle, jedna stvar je sigurna – i ovog vikenda nas čeka vrhunski basket, stoji na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading