DEFINITIVNO NEĆEMO IGRATI KLS: Najnovijim potezom Partizan POTVRDIO ranije izrečen STAV predsednika kluba - ovo će imati dalekosežne POSLEDICE!

Autor:

Sport

05.05.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završne borbe u regionalnom takmičenju tek se očekuju, ali su se zato u Košarkaškoj ligi Srbije strasti već uzburkale.

DEFINITIVNO NEĆEMO IGRATI KLS: Najnovijim potezom Partizan POTVRDIO ranije izrečen STAV predsednika kluba - ovo će imati dalekosežne POSLEDICE!

Foto: Starsport

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović nedavno je izjavio:

- U ovom trenutku mogu da kažem da mi definitivno nećemo igrati KLS ukoliko budemo došli u situaciju da nas neko primorava da igramo finale gde će prednost domaćeg terena imati neko ko je jedan deo takmičenja ABA lige završio kao bolje plasirani. Možemo da igramo šta god: fajnal for, da imamo žreb... Sve što je fer-plej, možemo da prihvatimo. Ali da neko sebi pravi prednost tako što je privatizovao ligu, Partizan u tome neće učestvovati.

Pretnja prvog čoveka crno-belih danas je dobila na značaju.

Republika

Foto: Starsport

Konferencija za medije pred start KLS-a

 

Naime, na zvaničnoj konferenciji za medije koja je organizovana pred početak Košarkaške lige Srbije, pojavili su treneri svih klubova, izuzev Partizana.

Ostaje nam da vidimo da li će sve izrečeno i učinjeno i zvanično značiti da će KK Partizan odustati od borbe za titulu u šampionatu Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading