REPREZENTACIJA NA OKUPU: Istorija počinje u Novom Sadu!

Autor:

Sport

12.05.2022

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženske reprezentativne 3h3 selekcije, seniorska i mlada do 23 godine, okupile su se u Novom Sadu 9. maja kako bi se pripremale za predstojeća takmičenja.

REPREZENTACIJA NA OKUPU: Istorija počinje u Novom Sadu!

Foto: KSS

Ovo je prvo okupljanje za obe reprezentacije, a sve u svrhu što adekvatnijih priprema za predstojeća takmičenja. Seniorke će učestvovati u FIBA 3x3 kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Tel Avivu (Izrael) 3. i 4. juna 2022, dok će mlada reprezentacija do 23 godine učestvovati na Mediteranskim igrama u Alžiru u periodu od 30. juna do 3. jula 2022. godine, stoji na sajtu Košarkaškog saveza Srbije.

Kompletan trenažni proces za obe selekcije održava se u Novom Sadu, a vodi ga selektorka naših 3x3 reprezentacija Nataša Ivančević, kojoj u radu pomažu Marko Ždero (selektor muške 3x3 reprezentacije) i Danilo Lukić (trener muških 3h3 reprezentacija).

Selektorka 3x3 reprezentacije se odlučila za sledeće igračice:

Seniorke: Dragana Gobeljić, Latinka Dušanić, Milica Mitrović, Snežana Čolić, Olga Stepanović, Aleksandra Račić, Žaklina Janković, Katarina Zec i Tamara Rajić (koja će se zbog obaveza u klubu naknadano priključiti pripremama).

Mlade U23: Lena Radulović, Jovana Đorđević, Minela Mehović, Aleksandra Sokolović, Ajša Hadžić, Vanja Rašić, Ana Perić, Nina Tešić, Ivana Curaković, Sonja Zorić, Tijana Jelić i Ana Vučetić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading