POSLEDNJI POZDRAV: Uz suze i jecaje sahranjen Zoran Sretenović!

Autor:

Sport

03.05.2022

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužnim povodom, srpska prestonica je danas bila centar evropske košarke.

POSLEDNJI POZDRAV: Uz suze i jecaje sahranjen Zoran Sretenović!

Foto: Starsport

Nakon komemorativnog skupa koji je održan u prostorijama Košarkaškog saveza Srbije, danas je u Beogradu, na Kumodraškom groblju održana i sahrana legendarnom košarkašu Zoranu Sretenoviću.

Uz jecaje, suze i nevericu, od popularnog Srete oprostili su se njegova porodica, prijatelji, kao i bivši saborci kako u klupskoj, tako i u reprezentativnoj opremi Predrag Danilović, Vlade Divac, Žerko Paspalj, Zoran Savić, Predrag Drobnjak, Miroslav Berić, Zoran Stevanović,..., košarkaški stručnjaci Božidar Maljković i Svetilav Pešić, kao i mnogi drugi...

Ispred Košarkaškog kluba Jugoplastika (današnji KK Split), sahrani je prisustvovao Sretenovićev saigrač iz najslavnijih klupskih dana Dino Rađa koji je održao potresan govor.

Da podsetimo, Zoran Sretenović koji je iznenada preminuo u Beogradu 28. aprila, tokom igračke karijere nastupao je za OKK Beograd, Crvenu zvezdu, Jugoplastiku, Partizan, Borovicu, beogradski Radnički, kao i za nemački Bamberg, francuski Antib i poljski Stal.

Tokom trenerske karijere radio je u podgoričkoj Budućnosti, vršačkom Hemofarmu, Železničaru iz Inđije, Igokei i Vojvodini, a od 2010. do 2016. godine radio je u Poljskoj gde je vodio ekipe Polfarma, Košalina i Stala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading