EKSKLUZIVNO! Poruka jednog od omiljenih STRANACA GROBARA - Partizan moj klub, VOLEO BIH DA SE VRATIM!

Autor:

Sport

26.05.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor mi ističe na leto i postajem slobodan igrač, istakao je nekadašnji košarkaš crno-belih u razgovoru za Republika.rs.

EKSKLUZIVNO! Poruka jednog od omiljenih STRANACA GROBARA - Partizan moj klub, VOLEO BIH DA SE VRATIM!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana sa grobarima

Košarkaši Partizana sutra počinju finalnu seriju ABA lige protiv Crvene zvezde i pokušaće da posle devet godina osvoje trofej šampiona Jadarana i samim tim obezbede povratak u Evorligu.

Desilo se to ili ne, crno-beli će svejedno igrati na evro sceni pošto će imati siguran plasman u Evrokup, a tamo bi mogli da dobiju jedno veliko pojačanje, odnosno inostranog povratnika.

Jedan od najboljih stranih košarkaša u istoriji "parnog valjka", bio je francuski plejmejker Leo Vesterman (29), trenutno as Monaka.

On je nosio dres kluba iz Humske od 2012. do 2014. godine i u tom periodu osvojio ABA ligu 2013. godine i Superligu Srbije iste godine i godinu dana kasnije.

U razgovoru za Republika.rs, reprezentativac "trikolora" priznao je da bi voleo da ponovo zaigra u Partizanu.

Republika

Foto: Starsport

Leo Vesterman u dresu Partizana

Partizan je moj klub i pratio sam sve utakmice ove sezone. Voleo bih da se vratim u Beograd jednog dana. Zasad sam u Monaku, ali videćemo kako će se stvari odvijati. Ugovor mi ističe na leto i postajem slobodan igrač - istakao je Vesterman u razgovoru za naš portal, a OVDE pogledajte šta je rekao o finalnoj seriji ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading