NAVIJAČI EFESA SE KUNU U SRBINA UOČI FINALA S REALOM: Vasa Micić je naš Bog!

Autor: Marija Stefanović

Sport

21.05.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice turskog tima veličaju Srbina nakon što je postigao odlučujući koš u polufinalu i ostavio ih u borbi za titulu Evrolige.

NAVIJAČI EFESA SE KUNU U SRBINA UOČI FINALA S REALOM:  Vasa Micić je naš Bog!

Foto: Starsport

Vasilije Micić

Turci stavili Vasilija Micića na tron! Navijači Efesa koji su ostali u Beogradu veruju da srpski košarkaš može da odvede njihov tim na krov Evrope drugu godinu uzastopno. Turski tim će se večeras u velikom finalu na fajnal-foru Evrolige sastati sa Real Madridom (19.00, Sport klub 1) u Areni, gde će pokušati da odbrani trofej osvojen prošle godine u Kelnu.

SRBIN DOMINIRA

Najzaslužniji za to što su izabranici Ergina Atamana ušli u borbu za titulu upravo je srpski košarkaš koji je košem u poslednjoj sekundi srušio Olimpijakos (77:74) u polufinalu. Dan uoči finala navijači Efesa su blistali. Jedan od njih Arturn poručio je u razgovoru za Republika.rs da nije sumnjao u Vasu jer Srbi često znaju da pogode trojku u poslednjim sekundama.

- Moramo da kažemo da je Vasa najbolji jer smo u Beogradu. Šalim se, naravno, on je stvarno vođa našeg tima. Igra odlično i nisam se uopšte uplašio kad je uzeo loptu, bio sam siguran da će pogoditi. Ipak je on iz Srbije, a vi znate da pogađate takve šuteve. Verujem da će i u finalu biti najbolji i da će nas ponovo odvesti do titule - rekao je Arturn.

Republika

Foto: Starsport

Vasilije Micić postiže poene vredne velikog finala

 

Vasinom trojkom za pobedu bila je oduševljena i Mijuša, ali priznaje da joj je Šejn Larkin draži.

- Presrećna sam što smo uspeli da se plasiramo u finale i sada nas očekuje borba za titulu. Svi smo zahvalni Miciću zbog koša koji je postigao, on je naša legenda. Mada, moram da priznam, meni je draži Larkin, dok moj dečko obožava Vasu - objasnila je Mijuša.

IDE PO TROFEJ

Pohvale navijača veoma prijaju Miciću, koji je poručio da će njegov tim opravdati očekivanja.

- Osećaj je sjajan kada se plasirate u finale, ali je još lepši kada osvojite trofej. Spremni smo za najbitniji meč u sezoni i borbu za titulu, motivacija nam ne nedostaje. Znamo naš cilj i trudićemo se da ga ispunimo - objasnio je Micić.

Pre odlučujućeg meča za titulu, košarkaši Olimpijakosa i Barselone sastaće se u borbi za treće mesto (16.00, Sport klub 1).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading