PRESEKAO: Željko Obradović doneo RADIKALNU odluku posle eliminacije iz Evrokupa!

Autor:

Sport

22.04.2022

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obradović prelomio.

PRESEKAO: Željko Obradović doneo RADIKALNU odluku posle eliminacije iz Evrokupa!

Foto: Starsport

Željko Obradović u raspravi sa svojim igračima

Košarkaši Partizana imali su velike ambicije u Evrokupu, ali su one raspršene šokantnim porazom od Bursaspora u osmini finala Evrokupa.

Ovaj poraz žestoko je pogodio igrače i stručni štab crno-belih. Igrači Partizana od meča sa Bursom nisu imali nijedan trening, a potom je usledila radikalna odluka Željka Obradovića.

On je odlučio da svom timu da slobodne dane tokom praznika, pa će Panter i društvo sledeći trening imati tek u utorak, šest dana nakon duela sa Turcima.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Partizan u narednih mesec dana neće odigrati nijedan meč, a potom ga čeka polufinalna serija ABA lige protiv Budućnosti ili FMP-a.

Prvi meč polufinala planiran je za 18. maj, a crno-beli će biti domaćini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
NESA

22.04.2022 20:16

ma nema veze dali treniraju ili ne igraju isto ,neorganizovano bez volje a i znanja i morala, ja jos nisam video da se neko ovoliko raduje postignutom kosu i gleda u publiku a na terenu prima kos i na kraju ko se raduje.