POJAVILA SE PUTINOVA LJUBAVNICA! Alina Kabajeva došla na trening gimnastičarki! Svi su primetili NEŠTO NEOBIČNO!

Autor:

Svet

22.04.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putinova ljubavnica, Alina Kabajeva, pojavila se na treningu juniorske ritmičke gimnastike u moskovskoj VTB Areni uoči humanitarnog Alina Festivala.

POJAVILA SE PUTINOVA LJUBAVNICA! Alina Kabajeva došla na trening gimnastičarki! Svi su primetili NEŠTO NEOBIČNO!

Foto: Profimedia

Alina Kabajeva

Alina Kabajava (38), navodna ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina, za koju se u poslednje vreme govorilo da je pobegla iz Moskve i da se nalazi na tajnim lokacijama u Švajcarskoj i sibirskom bunkeru, pojavila se u ruskoj prestonici i to sa novim izgledom, piše Mondo.

Osvajačica olimpijskog zlata i "najfleksibilnija Ruskinja" Alina Kabajeva, pojavila se na treningu juniorske ritmičke gimnastike u moskovskoj VTB Areni uoči humanitarnog Alina Festivala, piše Jutarnji list. 

Foto: Profimedia

 

Nakon njenog pojavljivanja, pokrenute su glasine da je bivša gimnastičarka koristila istog estetskog hirurga kao i Putin, za kog se ranije pisalo da je posegnuo za botoksom i filerima.

- Nešto se stvarno promenilo na njenom licu... Legendarna sportistkinja bila je primetno lepša. Kabajeva je jedna od najmisterioznijih i najtajnovitijih žena u našoj zemlji. Gimnastičarka se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, nema je na društvenim mrežama, a nije moguće niti slučajno je sresti na ulici ili u trgovačkim centrima - piše ruski Cosmopolitan, prenosi Mondo.

Putin je poricao da je imao aferu s osvajačicom zlata nakon što je moskovski Korespondent prvi put objavio detalje o njihovoj navodnoj vezi 2008. godine.

Foto: www.profimedia.rs/AP/Tanjug/AP

 

Nakon objave, novine su ugašene. I Putin i Kabajeva viđeni su kako nose burme na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014., a upravo je ona odabrana za nositeljku baklje na ceremoniji otvaranja, što je ponovno podstaklo nagađanja da je miljenica ruskog predsednika. Alinu danas zovu "ruskom Evom Braun".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading