POBEDA ZVEZDE NAD GRADSKIM RIVALOM: Crveno-beli prevagnuli u KLJUČNOM momentu!

Autor:

Sport

12.04.2022

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u domaćoj ligi!

POBEDA ZVEZDE NAD GRADSKIM RIVALOM: Crveno-beli prevagnuli u KLJUČNOM momentu!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić i Luka Mitrović

U Košarkaškoj Ligi Srbije je nastao veliki problem, nakon što su odloženi mečevi ABA lige, te je donešena odluka da u plej-ofu regionalne lige igraju ekipe koje su na petoj poziciji. Time su ugrožene pripreme reprezentacije za Svetsko prvenstvo.

KK Partizan je predložio da se umesto plej-ofa, odigra fajnal for, a Crvena Zvezda je bila protiv, jer bi izgubili prednost domaćeg terena. U predsedništvu Košarkaške Lige Srbije je izvršeno glasanje. Partizan je bio za, Crvena Zvezda i FMP protiv, dok su ostali bili suzdržani.

Borac i Zlatibor nisu ni prisustvovali glasanju. Time su crveno-beli pobedili na glasanju rezultatom 2:1.

 

 

Partizan svakako ne namerava da odustane i tražiće Vanrednu Skupštinu, pozivajući se da Crvena Zvezda ne može imati prenost domaćeg terena zbog uspeha u ABA ligi.

S druge strane, Crvena Zvezda se može pozvati na činjenicu da se ovakva pitanja rešavaju na početku sezone, a ne tokom nje. Takođe, zbog rasporeda, plej-of može biti završen i pre polufinala ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading