ZAPROŠENA NAKON MESEC DANA ZABAVLJANJA: Glumica NEUMORNO tražila muža i desio se šok, SVI detalji njenog upoznavanja sa SUPRUGOM!

Autor:

Zabava

12.04.2022

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno svi detalji upoznavanja Nataše Tapušković sa suprugom!

ZAPROŠENA NAKON MESEC DANA ZABAVLJANJA: Glumica NEUMORNO tražila muža i desio se šok, SVI detalji njenog upoznavanja sa SUPRUGOM!

Foto: Youtube printscreen

Youtube printscreen

Muž Nataše Tapušković  oduvek je bio misterija, a upoznavanje glumice i njenog supruga iznenadilo je sve, ona je znala da će se udati za njega.

Vuk Tapušković je  jako zgodan i vrlo romantičan muškarac, koji se zbog glumice iz Amerike preselio u Srbiju

On je čovek zbog kog glumica ne skida osmeh sa lica, osoba sai danas ima dve ćerke Đurđu i Danu, muškarac, a koji joj je najveća podrška i smisao postojanja.

Reč je o teniskom treneru Vuku Tapuškoviću koji je svoje angažmane u Americi propustio kako bi bio u vezi, a potom i u braku sa dramskom umetnicom. Skladni bračni par upoznao se preko Vukove kume koja je verovala da su srodne duše, a Nataša koja je dete razvedenih roditelja i uvek je težila celovitoj porodici tvrdi da je još kao devojčica neumorno tražila muža. Sve o čemu je sanjala sa Vukom je dobila, a kako je tekla njihova ljubavna priča svojevremeno se prisetila:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nataša Tapušković

 

– Imala sam 27 godina i naravno da mi je bilo veoma neprijatno što me upoznaju s nekim dečkom na taj način. Vukova kuma, koja je bila ubeđena da smo jedno za drugo, organizovala je susret u „Stupici“, posle predstave ,,Supermarket'“, u kojoj sam igrala. Pružio mi je ruku, nisam čula kako se zove, samo sam pomislila: „Aha, ovo je moj muž.“ Moji odabiri do tada su bili sasvim suprotni. On je bio toliko različit od svih da sam pomislila: „Sigurno je to taj.“ Svideo mi se zbog energije, blagosti, topline, plemenitosti, kvaliteta uz koje sam mogla da dođem do još bolje sebe. Živeo je u Americi i tada je došao na deset dana. Posle dva-tri dana oboma nam je bilo jasno da smo jedno drugom predodređeni. Mesec dana kasnije smo se verili. Sačekali smo da završim film „Život je čudo“ i venčali se posle godinu dana. Prezime Tapušković uzela sam da bih svojoj deci u doživljaju porodice omogućila celovitost. Muž mi je ogromna podrška. Kad ja radim, on smanjuje svoje poslove i bavi se decom - kazala je Nataša, koja kroz smeh priča da je pre Vuka već bila u jednom braku, piše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading