GOREĆE MORAČA: Partizan u PROBLEMU, vesti koje stižu iz Podgorice nisu ni malo DOBRE i plasman u PLEJ-OF je pod znakom pitanja!

Autor:

Sport

13.03.2022

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najznačajnijih susreta ovogodišnje regionalne ABA lige igra se večeras u podgoričkoj dvorani "Morača".

GOREĆE MORAČA: Partizan u PROBLEMU, vesti koje stižu iz Podgorice nisu ni malo DOBRE i plasman u PLEJ-OF je pod znakom pitanja!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Veliku borbu vodiće ekipe Budućnosti i Partizana u večerašnjem susretu, a ovaj meč u mnogome će uticati i na plasman ekipa pred predstojeći plej-of i završne borbe za šampionski prsten.

Da podsetimo, u aktuelnoj sezoni, plasman u doigravanje obezbediće šest najbolje plasiranih ekipa u ligaškom delou takmičenja, s tim da će dve prvoplasirane ekipe imati automatsku prohodnost u polufinalnu rundu.

 

 

Tri ekipe trenutno vode veliku borbu za liderske pozicije, a na osnovu dosadašnjih rezultata Crvena zvezda nalazi se u najpovoljnijoj poziciji, tako da bi večerašnji susret mogao i da odluči koja ekipa će se na kraju naći na koti "broj dva".

Uoči verešanjeg sustreta trener Partizana, Željko Obradović već je izneo svoja očekivanja, a interesantne vesti stižu nam iz Podgorice.

 

 

Naime, kako se saznaje, na večerašnjem susretu između Budućnosti i Partizana, tribine dvorane "Morača" biće ispunjene do poslednjeg mesta i sasvim je jasno da će crno-bele dočekati paklena atmosfera, a domaćin posebno ističe važnost tzv. "terase" na kojoj su po tradiciji smeštene najvatranije pristalice podgoričkog kluba, popularni "Varvari" i koji će sigurno sve učiniti kako bi njihova ekipa stigla do trijumfa.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading