POBEDNIČKE REČI! Željko Obradović BACIO sve na sto nakon trijumfa u derbiju!

Autor: M.S.

Sport

06.03.2022

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su u ABA ligi svog večitog rivala Crvenu zvezdu rezultatom 98:84 u dupke punoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

POBEDNIČKE REČI! Željko Obradović BACIO sve na sto nakon trijumfa u derbiju!

Foto: Starsport

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović oglasio se nakon pobede u derbiju:

- Napravili smo analizu prošlih mečeva i našli smo kako da ih dobijemo. Ova utakmica im pokazuje kako treba da se igra. Energija, želja i pamet. Hvala navijačima na atmosferi. Bilo je nekih brzopletih poteza, ali su bili dobri. Imali smo dosta razgovora, timski i pojeinacnih. Sto je dovelo do toga da neki igrači odigraju fenomenalno, kao što je to uradio Aleksa Avramovic. Meni je košarka prioritet, samo razmišljamo kako da podignemo pojedinac. Svi radimo na tome da budemo bolji. Ceo stručni štab, mi smo kao porodica. Finale Kupa teško iskustvo, ali sam posle tog meča rekao mojim igračima da moramo da igramo još neko finale i da moramo da se borimo. Igrači moraju da svate šta znači igrati za Partizan. Sutra put jer imamo meč u EK, neće biti lako jer nemamo mnogo vremena  za odmor. Zato moramo da budemo fokusirani. Dangubic i Tristan nisu igrali to je bilo u funkciji tima, nije im ništa. Zdravi su- rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading