POSLE POBEDE NAD PANTERIMA: Radonjić nije krio BES!

Autor:

Sport

11.04.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac nezadovoljan, bez obzira na trijumf.

POSLE POBEDE NAD PANTERIMA: Radonjić nije krio BES!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde upisali su novu pobedu u ABA ligi, pošto su na svom parketu savladali FMP.

Međutim, strateg tima sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić nije bio u potpunosti zadovoljan.

Nismo dobro krenuli na početku u oba pravca. Čitavo prvo poluvreme nismo dostigli nivo odbrane koji je potreban za zadovoljavajući rezultat, 50 koševa je mnogo. FMP je igrao jako dobro. U nastavku smo uspeli da podignemo više nivo igre, da dođemo do prednosti, da uđemo u kontrolu meča. Bilo je vidno da postoji ozbiljna doza zamora, tako da ćemo se potruditi da u narednom periodu se pozabavimo time. Imamo raspored koji je lakši nego u nizu pre ovoga. Čestitam FMP-u i želim im sreću u nastavku - rekao je trofejni crnogorski stručnjak.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić tokom tajm-auta

Pričao je potom o fizičkom, ali i prvenstveno psihičkom zamoru kod svojih pulena.

Ovo je 59. utakmica u sezoni sa svim problemima koje smo imali, očekviano je da imamo zamor koji nije i fizički. Imali smo grešaka u odbrani. Ono što je bio plan jeste da se dobije utakmica. Nismo igrali na nivou na kojem ste imali prilike da nas gledate. Igrali smo pre tri dana težak meč. Zadovoljan sam onim što smo uspeli da uradimo. Trudili smo se da izbalansiramo minutažu, da neki igrači što duže budu na klupi.

Crveno-bele sada očekuje period sa zantno manjim brojem utakmica.

Uradićemo što je moguće. Imamo period od tri utakmice, gde možemo da napravimo regeneraciju, što je možda sad i najvažnije, da zdravi uđemo u plej-of. Pauza je dugačka. Ali očekujem da ćemo imati mogućnost da računamo na sve igrače i da uradimo koliko je moguće kroz taj period. Mislim da je sve kroz što smo prošli, da ne treba gledamo mnogo u daljinu. Atipičan je period ispred nas, čeka nas duga pauza, toliko je utakmica od početka, nekada smo u mesec dana igrali 12 utakmica. Treba da se adaptiramo - poručio je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading