SRBI VLADAJU AMERIKOM: Bogdanović EKSPLODIRAO, sa njim i plej-of NIJE DALEKO! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.03.2022

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored Nikole Jokića, još jedan Srbin je obeležio prethodnu noć u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

SRBI VLADAJU AMERIKOM: Bogdanović EKSPLODIRAO, sa njim i plej-of NIJE DALEKO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Atlante vode veliku bitku za plasman u doigravanje za predstojeći plej-of, ali kada Srbin igra na način kako je to učinio na ovom susretu, za "Jastrebove" nema brige.

Iako je u prethodnih nekoliko dana imao problema sa povredom, Bogdan Bogdanović je Indijani ubacio 29 poena i uz to zabeležio i pet skokova, što je bilo dovoljno za veoma važan trijumf.

Pejsersi su morali da polože oružje, Indijana - Atlanta 123:132 (30:44, 33:30, 27:28, 33:30).

 

 

Tokom pucačke veči u "Geinbridž Fildhausu", Atlanta je na poluvremenu imala i 18 poena prednosti, ali domaćin u pred kraj treće deonice susreta uspeva da zaostatak svede na svega šest poena. Ipak "Jastrebovi" nisu dozvolili potpuni preokret i na kraju su ostvarili trijumf koji im verovatno i definitivno obezbeđuje plasman u doigravanje za plej-of Istočne konferencije.

Atlanta trenutno sa skorom 38-37 zauzima desetu poziciju "Istoka" i u narednom periodu čak mogu očekivati borbu sa Bruklinom i Šarlotom za neku poziciju više. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading