IZNENADA PREKINUT JUTARNJI PROGRAM: Irina Vukotić PRESTRAVLJENA, ovo nije ni slutila da će se DOGODITI usred emisije uživo!

Autor:

Zabava

29.03.2022

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irina Vukotić se u jutarnjem programu prestravila od zmije!

IZNENADA PREKINUT JUTARNJI PROGRAM: Irina Vukotić PRESTRAVLJENA, ovo nije ni slutila da će se DOGODITI usred emisije uživo!

Foto: printscreen/TVPink

Osim što pobira pohvale na račun profesionalnosti sa kojom pristupa poslu, Irina Vukotić redovno dobija komplimente i zbog harizme kojom pleni.

Kada se na sve to doda lepota i vitka figura, otuda i ne čudi što je voditeljkin Instagram nalog bukvalno zatrpan laskavim komentarima, a izdanje u kom se pojavila tokom vođenja "Jutarnjeg programa" ispraćeno je uz punu pažnju

Sa druge strane, nedavno se u "Novom jutru" desila situacija zbog koje je prekinut program uživo, pri čemu je Irina skočila sa stolice i poručila gostu da joj ne prilazi.

 

 

Naime, Irina je u goste pozvala čoveka koji se pojavio u studiju sa živom zmijom oko vrata, a premda je obećala da će je i ona držati u rukama, Vukotićeva nije mogla da pronađe smelosti u sebi da to učini kada ju je ugledala.

Gost je prvobitno predložio voditeljki da on drži zmiju za glavu kako bi je ona pomazila po repu, što je Irina jedva učinila, nakon čega se gost uputio prema njoj u želji da je nagovori da uzme zmiju u ruke ili je stavi oko vrata.

- Ne prilazi mi, bre! - viknula je Vukotićeva, nakon čega je prekinut program, a na ekranu se pokazao časovnik.

Ipak, i pored toga što gledaoci više nisu bili u prilici da gledaju ono što se odvijalo u studiju mogli su da čuju voditeljku kako se smeje, zbog čega se da zaključiti da se nije naljutila, piše Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
vida

29.03.2022 17:45

cudo da jeimala haljinubez dekoltea. bas je nepristojno i ona i jeremicka bodu oci u jutarnjim programu

Saja

29.03.2022 21:56

Zmija beži od zmije.