VASILIJE MICIĆ NAPOKON U NBA LIGI? - Nekada si bolji od 80 odsto njih, a ne dobiješ šansu!

Autor:

Sport

25.02.2022

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miško Ražnatović objasnio je kakva je budućnost aktuelnog MVP-ja Evrolige!

VASILIJE MICIĆ NAPOKON U NBA LIGI? - Nekada si bolji od 80 odsto njih, a ne dobiješ šansu!

Foto: Profimedia

Vasilije Micić

Vasilije Micić iako jedan od najboljih igrača u Evropi i dalje nije dobio šansu da zaigra u NBA ligi.

Pravo na njega polaže Oklahoma koja ga je 2014. godine draftovala kao 52. pika. Međutim, do sada se nisu odlučili da mu daju šansu u najjačoj košarkaškoj ligi, a takođe nisu trejdovali prava na njega nekom drugom timu.

Foto: Profimedia.rs

Vasilije Micić

U toj situaciji Micićeva sudbina u NBA ligi u potpunosti je u njihovim rukama, a njegov agent Miško Ražnatović smatra da to nije fer.

- Nema sumnje da je NBA sjajna liga i mnogo bolja nego ono što mi imamo u Evropi. Ali, i dalje postoje situacije gde tim ima prava na vas, vi ste najbolji igrač u Evropi, ali oni neće da vas trejduju niti da vam daju ponudu. I onda nikada ne zaigrate u NBA ligi, iako ste bolji od 80% igrača koji igraju tamo. To nije fer - kaže Ražnatović i dodaje:

- Generalno, uvek je to džentlmenski sporazum, ali nekada i nije. Ako Oklahoma ne želi da mu da ponudu ili da ga trejduje, on ostaje zarobljen u Evropi - jasan je Micićev agent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading