STRAH IPAK PROVEJAVA: Trener Rendžersa UPOREDIO Zvezdu i Borusiju!

Autor:

Sport

25.02.2022

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U osmini finala UEFA Lige Evrope Crvena zvezda će odmeriti snage sa ekipom škotskog Rendžersa.

STRAH IPAK PROVEJAVA: Trener Rendžersa UPOREDIO Zvezdu i Borusiju!

Foto: Tanjug/AP

Đovani van Bronhorst

Tim iz Glazgova je u prethodnoj rundi takmičenja napravio, slobodno se može reći, senzaciju i eliminisao Borusiju iz Dortmunda, a odmah nakon žreba i saznanja sa kim će "ukrstiti koplja" u borbi za četvrtfinale drugog po kvalitetu evropskog fudbalskog takmičenja, trener Rendžersa, Đovani van Bronhorst je izjavio:

- Slavlje nad Dortmundom će nam doneti samopouzdanje jer smo se takmičili sa jednim od najboljih i prošli dalje. Crvena zvezda je bila prva u svojoj grupi, što znači da se radi o jakom timu. Pažljivo ćemo pripremiti našu ekipu i kao uvek im dati što više informacija, kako bismo uspeli da prođemo u narednu rundu takmičenja. Uvek morate da pokažete svoje ambicije bez obzira na to protiv koga igrate. Morate da imate veru. To smo pokazali u utakmicama koje smo igrali protiv Dortmunda. Znate koliko evropski mečevi mogu da budu posebni za Rendžers. Imao sam iskustvo kao igrač, sada ga imam kao menadžer. To su uspomene koje ćete poneti sa sobom za ceo život. Želite da osetite ovakve trenutke i kao trener i kao igrač. Takođe, i kao navijač. Atmosfera na Ajbroksu je sinoć bila fanstastična. Za moje igrače je bitno da se takmiče u ovakvom ambijentu i siguran sam da će i na utakmici protiv Crvene zvezde biti isto.

Dvomeč između Crvene zvezde i Rendžersa na programu je 10. marta u Glazgovu i 17. u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading