ISUSOVE MUKE ZA RADONJIĆA: Zvezda DESETKOVANA putuje u Atinu!

Autor:

Sport

23.02.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi za Zvezdu pred meč sa Panatinaikosom.

ISUSOVE MUKE ZA RADONJIĆA: Zvezda DESETKOVANA putuje u Atinu!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde desetkovani putuju u Atinu, gde ih u petak očekuje meč 24. kola Evrolige protiv Panatinaikosa. Trener crveno-belih Dejan Radonjić najavio je da njegove izabranike u petak očekuje težak izazov u "OAKA areni", a kadrovska situacija se menja iz dana u dan.

Raspored je u januaru bio težak, a mi smo imali puno problema, bili smo desetkovani… Nismo imali normalne treninge, nisu postojale osnovne mogućnosti za rad kako treba. Utakmice su odlagane, zaključno sa Kupom Koraća odigrali smo 12 utakmica u 30 dana. Raspored je bio jako naporan i ovo malo slobodnog vremena pokušali smo da iskoristimo na najbolji mogući način. Čeka nas izuzetno težak raspored u narednom periodu, a sve počinje gostovanjem Panatinaikosu. Na nama je sada da uradimo sve što je moguće, kako bismo što spremniji dočekali duel sa Panatinaikosom - počeo je Radonjić, a zatim je dodao:

Sasvim sigurno mi svi očekujemo drugačiji meč. Oni su u odnosu na taj meč napravili određene promene, nekoliko igrača je došlo i nekoliko je otišlo. Panatinaikos ima kvalitet, ima fizički kapacitet i sada igramo u Atini. Istorija Panatinaikosa je za ogroman respekt. Potrudićemo se da što bolje odigramo meč.

Nemački centar Majk Cirbes sigurno neće putovati u prestonicu Grčke, a crnogorski stručnjak je detaljnije analizirao situaciju u timu.

Cirbes je van trenažnog procesa, očekujemo da sledeće nedelje počne da trenira. Imamo još nekih sitnijih problema. Situacija se menja na dnevnom nivou, videćemo u kom sastavu ćemo otići i ko će nastupati - zaključio je Dejan Radonjić.

Republika

Foto: Starsport

Zvezda još uvek bez Cirbesa

Meč Zvezda - PAO na programu je u petak, a crveno-beli su napravili sjajnu uvertiru za Zelene, s obzirom na činjenicu da su u nedelju uveče odbranili Žućkovu levicu, trijumfom nad Partizanom u niškom "Čairu" (85:68).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading