EVROLIGAŠKA ZVER STIŽE U BEOGRAD! Radonjić OTVORIO KARTE - Delije mu spremaju VREO DOČEK!

Autor:

Sport

02.02.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde evroligašku priču nastavljaju okršajem sa Monakom, a trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao je da je u ovom momentu teško razmišljati o Top 8.

EVROLIGAŠKA ZVER STIŽE U BEOGRAD! Radonjić OTVORIO KARTE - Delije mu spremaju VREO DOČEK!

Foto: Starsport

Utakmica protiv Olimpije je bila fizički jako zahtevna. Rival je pokazao zašto ima razlog da očekuje i više nego prošle sezone kada je stigao do Fajnal-fora. Bila je velika borba 40 minuta i kratak je period za potpuno regeneraciju, a sada čeka nas još jedan atletski jak tim - počeo je crnogorski stručnjak, koji je najpre analizirao neuspeh protiv Milana.

Radonjić je nahvalio pojedince francuskog predstavnika, među kojima se izdvaja Majk Džejms, strelac 29 poena u pobedi nad Panatinaikosom (01:83).

Monako ima individualce da sami dobiju utakmicu. Jedan od najboljiih igrača u Evroligi godinama je Džejms, tu su Montejunas, Bejkon, Anđušić... U dobroj su formi i bez ikakve dileme čeka nas težak zadatak.

Republika

Foto: Starsport

Duel Džejmsa i Lazića

Stratega kluba sa Malog Kalemegdana su upitali može li Zvezda da se izbori za plasman među osam najboljih u elitnom takmičenju.

Previše smo problema imali da bi se razmišljalo o bilo čemu, osim da na najbolji način izađemo iz svega ovoga. Gotovo tri nedelje smo imali specifičan period, bili smo i bez igrača 12 dana, strogog mirovanja i bez trenažnog procesa, pa je jedino prirodno da razmišljamo o tome kako da se uvodimo u normalan ritam - zaključio je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading