DELIJAMA SE OVO NEĆE DOPASTI: Zvezda ZBOG TRENERA ostala bez reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

15.02.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oktiveno kako je Crvena zvezda ostala bez velikog pojačanja.

DELIJAMA SE OVO NEĆE DOPASTI: Zvezda ZBOG TRENERA ostala bez reprezentativca Srbije!

Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović otkrio je da se leta 2020. godine mogao vratiti u Crvenu zvezdu, ali da do dogovora ipak nije došlo. Srpski bek je obavio razgovor sa predsednikom kluba sa Malog Kalemegdana Nebojšom Čovićem, ali nije video dovoljnu želju kod tadašnjeg trenera Saše Obradovića da ga angažuje.

- To je bila priča posle moje druge godine u Milanu kada nisam produžio ugovor. Zaista nisam imao ništa protiv da se vratim, da restartujem svoju karijeru. Bio sam čak na razgovoru sa predsednikom Čovićem, međutim tadašnji trener je imao neke nedoumice. Što se mene tiče trener je najbitiniji. Ako te trener želi sve ostalo će biti lako. Tu se nismo poklopili. Ljudi iz Panatinaikosa su se javili bez ikakvih nedoumica I odmah sam znao da je to moja sledeća desitnacija - objasnio je Nedović za "Al Jazeeru Balkans".

Republika

Foto: Starsport

Razgovarao sa Čovićem o povratku - Nemanja Nedović

Nedović je, umesto u Zvezdi, završio u Panatinaikosu, a tekuće sezone je drugi strelac "zelenih". Selektor Srbije Svetislav Pešić uvrstio ga je na spisak košarkaša za kvalifikacione duele sa Slovačkom, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading