DŽENTLMENSKI, BEZ TRUNKE SUJETE! Pitali su Obradovića o UVREDAMA Delija, reči Zvezdine legende izazvale su MUK u Pioniru!

Autor:

Sport

03.02.2022

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Monaka Saša Obradović istakao je da je "vera u sebe" bila ključna za evroligaški trijumf njegovih izabranika nad Crvenom zvezdom u 25. kolu Evrolige.

DŽENTLMENSKI, BEZ TRUNKE SUJETE! Pitali su Obradovića o UVREDAMA Delija, reči Zvezdine legende izazvale su MUK u Pioniru!

Foto: Starsport

Saša Obradović

Francuski predstavnik je slavio sa 91:80, a Obradović se našao na meti zvižduka i uvreda "Delija". Legendi crveno-belih to nije previše smetalo, a na džentlmenski način je odgovorio na tu temu.

Najgore je izgubiti glavu i veru. Ovaj tim počinje da veruje u sebe. Čak ni na klupi nisam osetio preveliku paniku. Tražili smo rešenja. Mislim da smo dobro odigrali prvo odbrambeno, iskoristili smo jake strane. Ovo je najtalentovaniji tim koji sam trenirao - izjavio je Obradović, a zatim se osvrnuo na ponašanje najvernijih pristalica crveno-belih.

 

 

Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako god hoće. Rekao sam da ne želim da komentarišem previše ovo. Mislim da svi znate o kome se radi. Nikome ništa nisam dugovao. Tako vaspitavam i svoju decu, da budu časni i pošteni ljudi - naveo je Obradović, koji je potom zaključio:

U nekim momentima mi je bilo krivo zašto se neko izražava na neki način, ali sam bio usresređen na pobedu. 

Podsetimo da je Crvena zvezda doživela drugi vezani poraz u elitnom takmičenju, nakon što ju je, pre dva dana, u Beogradu savladao Milano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading