NIJE MU LAKO: Emotivni Džikić na konferenciji za medije, ovo ga je baš pogodilo!

Autor:

Sport

28.10.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša podgoričke Budućnosti Aleksandar Džikić govorio je o trenutnom zdravstvenom stanju krilnog centra crnogorskog tima Danilu Nikoliću.

Republika

Foto: Starsport

Bivši trener Partizana Aleksandar Džikić

Uspešno je operisan, a juče se pojavio na utakmici protiv Valensije. Upravo je Nikolić bio jedna od tema na Džikićevoj konferenciji za medije:

- Ne znam. To je kao da me pitate kada će da se završi pandemija virusa korona. Nemam pojma. Deo oporavka je išao brže nego što je planirano, ali ne pada mi na pamet da ga požurujem. Bio sam tu kada se to dešavalo. Svi smo bili tu, videli smo koliko je bilo blizu drugih krajeva priče. Ovo je super ispalo- objasnio je emotivni Džikić, kome nije bilo lako da govori o navedenoj temi.

Republika

Foto: Starsport

Krilni centar Budućnosti Danilo Nikolić

Podsetimo, Nikolić je pre nekoliko meseci doživeo kolaps usred treninga i nakon toga se srušio na parket. Na svu sreću, iskusno krilo se oporavlja i sve ide u dobrom smeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading